Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

aftenarrangement

Arrangement kalender 2023

13. – 18. februar

Dinig Week 2023

23. juni

Sankt Hans aften

26. august

Kokkeelevernes aften

4-retters menu kr. 495,-

15. & 16. september

Fisk & skaldyrsaften

Buffet kr. 420,-

28. oktober

Vildtaften

Forret serveres ved bordet:

Rødbede vildlaks med urtemayo og vilde urter

På buffeten er bl.a.:

Dådyr carpaccio

Krondyr/dådyr kølle

Kaninrague

Vildsvine sliders

Gråand med æbler og trøffelmayo

m.m.

Vildt buffet kr. 449,-

10. november

Mortensaften 3-retters menu

Varmrøget laks med rygeost og urter

Andebryst med et twist

Æblekage a la Restaurant krydderiet

Pr. person kr. 395,-

Kan også bestilles som Take Away

18. november

Portvinsaften

4-retters menu med 5 forskellige portvine kr. 695,-

Bordreservation  er nødvendig og foretages på telefon 4824 0800. eller på mail kokken@hotelhillerod.dk

Annullering af bordbestilling til vores arrangement aftener skal ske senest 24 timer før arrangementet. Antal er bindende.

I forbindelse med vores arrangementer kan du bestille overnatning til special pris.