Ring 48 24 08 00Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
12. – 18. februar
Dining Week uge 7
Madbillet købes via Dining Week
30. marts
Påskefrokost
Kr. 345,-
Se menuen
31. maj
Vin & tapas
Kr. 495,-
24. august
Kokkeelevernes aften
Se hele menuen her:
13. september
Fisk- & skaldyrsbuffet
14. september
Fisk- & skaldyrsaften, 6-retters menu
14. – 20. oktober
Dining Week uge 42
26. oktober kl. 18.00
Vildaften
Forret serveres ved bordet
Vildtbuffet
15. november kl. 18.00
Portvinsaften
5-retters menu med portvine kr. 695,-
07. december kl. 12.00
Familiejulefrokost
Bordreservation er nødvendig og foretages på telefon 4824 0800. eller på mail kokken@hotelhillerod.dk
Annullering af bordbestilling til vores arrangement aftener skal ske senest 24 timer før arrangementet. Antal er bindende.
I forbindelse med vores arrangementer kan du bestille overnatning til special pris.