Ring 48 24 08 00Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
13. – 18. februar
Dinig Week 2023
23. juni
Sankt Hans aften
26. august
Kokkeelevernes aften
4-retters menu kr. 495,-
15. & 16. september
Fisk & skaldyrsaften
Buffet kr. 420,-
28. oktober
Vildtaften
Forret serveres ved bordet:
Rødbede vildlaks med urtemayo og vilde urter
På buffeten er bl.a.:
Dådyr carpaccio
Krondyr/dådyr kølle
Kaninrague
Vildsvine sliders
Gråand med æbler og trøffelmayo
m.m.
Vildt buffet kr. 449,-
10. november
Mortensaften 3-retters menu
Varmrøget laks med rygeost og urter
Andebryst med et twist
Æblekage a la Restaurant krydderiet
Pr. person kr. 395,-
Kan også bestilles som Take Away
18. november
Portvinsaften
4-retters menu med 5 forskellige portvine kr. 695,-
Bordreservation er nødvendig og foretages på telefon 4824 0800. eller på mail kokken@hotelhillerod.dk
Annullering af bordbestilling til vores arrangement aftener skal ske senest 24 timer før arrangementet. Antal er bindende.
I forbindelse med vores arrangementer kan du bestille overnatning til special pris.