Crement de Bourgogne
Menu
Rimet færøsk laks – dild emulsion – friske urter – syltede tomater
Breasola – frisk ost med urter – knudekål – bitre salater
Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet tomat
Sprød økologisk kylling
Cremet blomkål – hjertesalat – ærter
Friske tomater – asparges – Arla Unika ost – urter
Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter
Estragonsauce
Mazarinkage – hvid chokoladeis – kondenseret mælk – broken gel på hindbær – friske urter
Tilpasset vinmenu af høj kvalitet, a libitum under middagen
Fri bar med Økologisk fadøl, vand og vin til kl. 02.00
Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød og diverse garniture
5 retter, 3 serveringer serveres ved bordet
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk
Milnersvej 41, 3400 Hillerød