Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

Bryllup

Velkomst

Crement de Bourgogne

Menu

Forret

Rimet færøsk laks – håndrørt mayo – rugknas – friske urter – syltede løg

Hjemmerøget frilandsgris – friskost med urter – syltede tomater – bitre salater

Hovedret

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet tomat

Barbeque gris (spareribs uden ben) – tyttebær

Kernesalat fra Mejnerts mølle – forårs kål – syltede glaskål – kørvel

Friske tomater – urter – Arla Unika ost – blomkål

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter 

Kalvesky med citron – skalotteløg 

Dessert

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – syltet bær – havre – chokolade

Drikkevarer

Tilpasset vinmenu af høj kvalitet, a libitum under middagen

Kaffebord

Fri bar med Økologisk fadøl, vand og vin til kl. 02.00

Natmad

Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød og diverse garniture

Pris pr. person kr. 1295,-

5 retter, 3 serveringer serveres ved bordet

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk