Crement de Bourgogne
Menu
Rimet færøsk laks – håndrørt mayo – rugknas – friske urter – syltede løg
Hjemmerøget frilandsgris – friskost med urter – syltede tomater – bitre salater
Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet tomat
Barbeque gris (spareribs uden ben) – tyttebær
Kernesalat fra Mejnerts mølle – forårs kål – syltede glaskål – kørvel
Friske tomater – urter – Arla Unika ost – blomkål
Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter
Kalvesky med citron – skalotteløg
Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – syltet bær – havre – chokolade
Tilpasset vinmenu af høj kvalitet, a libitum under middagen
Fri bar med Økologisk fadøl, vand og vin til kl. 02.00
Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød og diverse garniture
5 retter, 3 serveringer serveres ved bordet
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk
Milnersvej 41, 3400 Hillerød