Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

Vores tre typer værelser på Hotel Hillerød

I indretningen af vores 113 værelser har vi lagt vægt på kvalitet og funktionalitet. Værelserne er forskellige i deres udformning, så vi kan tilbyde dig et optimalt værelse, hvad enten du er her i forretningsøjemed, på familierejse eller udstationeret.

Alle vores priser er inkl. morgenmad, moms og betjening.

Gratis parkering

35 minutters kørsel fra København

Gratis wi-fi

24 timers service

Standard twin

Vores 73 standard twin værelser har alle brus/toilet, hårtørrer, sæbe/shampoo, TV (satellit), el-kedel og gratis kaffe/te faciliteter. 62 med adgang til terrasse. Sengestørrelse 90 x 200 (nogle få 80 x 200)

Rejser du med familie så kontakt os direkte da 15 af vores standard twin værelser kan tilpasses op til 4 personer.

Standard queen

Vores 38 standard queen værelser er alle holdt i moderne varme farver og alle med brus/toilet, sæbe/shampoo, hårtørrer, strygejern og strygebræt, TV, el-kedel og gratis kaffe/te faciliteter. Alle standard queen værelser er med queen-size seng 160 x 200 og ikke-ryger. Kæledyr er ikke tilladt.

Junior suite

Vores 2 junior suiter er holdt i moderne varme farver . Suiterne består af en stor stue med mødefaciliteter, samt stort soveværelse med altan. Badeværelse med brus/toilet, badekar, sæbe/shampoo og hårtørrer. Begge junior suiter er med king-size seng og er  ikke-ryger værelser. Kæledyr er ikke tilladt.