Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

Årstidsmenu

Menu

Forret

Rimet færøsk laks – håndrørt mayo – rugeknas – friske urter – syltede løg.

Hjemmerøget frilandsgris – frisk ost med urter – syltede tomater – bitre salater.

Hovedret

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet tomat

Kernesalat fra Mejnerts Mølle – forårskål – syltede glaskål – kørvel

Barbecue marineret frilandsgris (spareribs uden ben) – tyttebær

Friske tomater – urter – Arla unika ost – blomkål

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter

Kalvesky med citron – skalotteløg

Dessert

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – syltede bær – havre – chokolade

Pris pr. person kr. 355,-

Retterne serveres ved bordet – 5 retter 3 serveringer.

(Minimum 15 personer).

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk