Rimet færøsk laks – håndrørt mayo – rugeknas – friske urter – syltede løg.
Hjemmerøget frilandsgris – frisk ost med urter – syltede tomater – bitre salater.
Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet tomat
Kernesalat fra Mejnerts Mølle – forårskål – syltede glaskål – kørvel
Barbecue marineret frilandsgris (spareribs uden ben) – tyttebær
Friske tomater – urter – Arla unika ost – blomkål
Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter
Kalvesky med citron – skalotteløg
Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – syltede bær – havre – chokolade
Retterne serveres ved bordet – 5 retter 3 serveringer.
(Minimum 15 personer).
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk
Milnersvej 41, 3400 Hillerød