Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

Praktisk info

På Best Western Hotel Hillerød og i Restaurant krydderiet kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi tager vores værtskab alvorligt uden at være alvorlige. Når du bor og spiser hos os, sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde frem til alt det, du ikke vidste, du gerne ville opleve. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet. Check ind er fra kl. 14:00 på ankomstdagen og check ud på afrejsedagen er kl. 11:00. Kontakt receptionen, hvis du har særlige ønsker.

Byen og vores natur har inspireret os. Derfor har vi skabt vores egen landsby på hotellet med snoede alléer, mos og solskinsstråler. Vores værelser rummer overnatningsmuligheder for både familier, forretningsforbindelser og forelskede par.

Generelt omkring Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

Dansk morgenbuffet er inkl. i værelsesprisen.

Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage. Hverdage fra kl. 06.00 – 10.00 og weekender fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmelavet müsli, blødkogte æg, scramble eggs, bacon, ingefærshot, kaffe/te, økologisk juice m.m.

Om værelserne

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Skridsikre bademåtter på forespørgsel. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Bagageservice på forespørgsel

Rengøring efter behov

Hvis du ønsker rengøring på dit værelse, skal du anmode om dette ved henvendelse til receptionen inden kl. 09.00.

Best Western Hotel Hillerød er Green Key certificeret. Det betyder vi tænker på miljøet også i forhold til benyttelse af rengøringsprodukter og brug af linned og håndklæder

Restaurant krydderiet

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til aften mandag – lørdag kl. 17.30 – kl. 22.00. Køkkenet lukker kl. 21.00. Søndage lukket. Bordreservation er nødvendig. For mere information om Restaurant krydderiet: læs mere her

El-biler er velkomne

Under dit ophold kan du oplade din bil. Der findes ladestation på vores parkeringsplads.

Et gavekort til glæde og oplevelser.

Vi tilbyder gavekort til Restaurant krydderiet.

Hvis du allerede ved, at oplevelsen findes her i hjertet af Kongernes Nordsjælland, tilbyder vi gavekort til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet.

Aktivt ophold

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Vil du hellere dyrke fitness, så har vi aftale med FysioDanmark hos vores nabo Royal Stage. Kontakt receptionen for mere information og for adgang til FysioDanmark.

Cykeludlejning

Som gæst på Best Western Hotel Hillerød kan du leje elcykel.

Udforsk byen på en sjov og miljøvenlig måde. Perfekt til sightseeing, udflugter, dagsture eller en tur til kontoret

Book din elcykel og få en frisk oplevelse

Lej din elcykel her