Ring 48 24 08 00Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
Crement de Bourgogne
Menu
Rimet færøsk laks – dild emulsion – friske urter – syltede tomater
Stegt kalvefilet – grillet tomat
Sprød økologisk kylling
Cremet blomkål – hjertesalat – ærter
Friske tomater – asparges – Arla Unika ost – urter
Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter
Estragonsauce
Mazarinkage – hvid chokoladeis – kondenseret mælk – broken gel på hindbær – friske urter
Tilpasset vinmenu af høj kvalitet, a libitum under middagen
Fri bar med Økologisk fadøl, vand og vin til kl. 02.00
Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød og diverse garniture
Min. 20 personer
5 retter, 3 serveringer serveres ved bordet
Hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem, kan du afhente de fleste menuer. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk