Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter.
Menu med bobler Kr. 200,-
Ramsløg - grillet grønt - lammesky
Sommergrønt - sifonsauce
Sauce nage - hvid puré - syltet gulerod . bacon - små kålskud
Tomat - spinat - friskost - urteblanquette
Spørg tjeneren - det skifter hver dag
Mandag d. 26. maj: Stegt rødspætte - persillesauce - danske kartofler
Tirsdag d. 27. maj: Gammeldags hakkebøf - klassisk tilbehør
Onsdag d. 28. maj: Stegt flæsk - persillesovs - danske kartofler
Torsdag 29. maj: Kåldolmere
kr. 395,-
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk
Milnersvej 41, 3400 Hillerød
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.