Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter.
Menu med bobler Kr. 200,-
med variation af knoldselleri, smørstegte svampe, perleløg og mørk hønsesauce. Kartofler serveres a parte
med knoldselleripuré, sprød bacon, smørdampet grønkål og sauce nage. Kartofler serveres a part
med soltørret tomat friskost, bøgehatte og urteblanquette
Spørg tjeneren - det skifter hver dag
Mandag d. 10. november: Andebryst med andesauce og kartofler
Tirsdag d.11. november: Stegt flæsk med persillesovs
Onsdag d. 12. november: Kalvefrikassé
Torsdag d. 13. november: Unghanebryst med sæsonens grønt
med pisket appelsinganache, hasselnødder og sprød tuile
med hvid og mørk chokolade, råsyltede bær og vaniljeis
med æblekompot, lun karamel og vaniljeis
med 3 danske oste, sæsonens kompot og hjemmebagt knækbrød
kr. 395,-
Hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem, kan du afhente de fleste menuer. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk