Praktisk info

På Hotel Hillerød og i Restaurant krydderiet kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi tager vores værtskab alvorligt uden at være alvorlige. Når du bor og spiser hos os, sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde frem til alt det, du ikke vidste, du gerne ville opleve. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet.

Byen og vores natur har inspireret os. Derfor har vi skabt vores egen landsby på hotellet med snoede alléer, grønne planter og solskinsstråler. Vores værelser rummer overnatningsmuligheder for både familier, forretningsforbindelser og forelskede par.

gadeskilte

Generelt omkring Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

Dansk morgenbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmelavet müsli, blødkogte æg, scramble eggs, bacon, kaffe/te, økologisk juice m.m.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til aften kl. 17.30 – kl. 22.00. Køkkenet lukker kl. 21.00. Søndage lukket. Reservation er nødvendig. For mere information om Restaurant krydderiet: læs mere her

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Vil du hellere dyrke fitness, så har vi aftale med FysioDanmark hos vores nabo FrederiksborgCentret. Kontakt receptionen for mere information og for adgang til FysioDanmark.

For cykeludlejning kan vi henvise til Nordkystens Cykeludlejning som bringer og henter cyklen til hotellet. Booking af cykler kan foretages på deres hjemmeside Nordkystens Cykeludlejning  Kom ud i det blå og se bl.a. den skønne natur som omgiver os. Vi har vores egen store parkeringsplads som er gratis for vores gæster.

Under dit ophold kan du oplade din bil. Der findes ladestation på vores parkeringsplads.

Et gavekort til glæde og oplevelser.

Vi tilbyder gavekort til Restaurant krydderiet.

Hvis du allerede ved, at oplevelsen findes her i hjertet af Kongernes Nordsjælland, tilbyder vi gavekort til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet.

Switch The Language