Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter.
Menu med bobler Kr. 200,-
Ramsløg - grillet grønt - lammesky
Sommergrønt - sifonsauce
Sauce nage - hvid puré - syltet gulerod - bacon - små kålskud
Tomat - spinat - friskost - urteblanquette
Spørg tjeneren - det skifter hver dag
Mandag d. 20. oktober: Kylling - svampesauce - kartoffel - grønt
Tirsdag d.21. oktober: Wienerschnitzel - klassisk tilbehør
Onsdag d. 22. oktober: Biksemad - klassisk tilbehør
Torsdag d. 23. oktober: Stegt laks - sæsonens grønt
kr. 395,-
Hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem, kan du afhente de fleste menuer. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk