Ring 48 24 08 00
Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk

Julebord ud-af-huset

Menu

Marineret sild – rødløg – kapers

Hjemmelavet karrysild – æg – tomat

Paneret rødspættefilet – citron – æg – rejer – karse – mayo – remoulade

Hjemmelavet hønsesalat – røget bacon – svampe

Håndlavede frikadelle med hjemmelavet rødkål

Tarteletter med høns i asparges

Lun leverpostej med syltede bøgehatte

Mørbradbøffer af frilandsgris – variation af løg

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Hjemmebagt brød – smør

Menuen er kold ved afhentning og anrettet i engangsservice.

Varmevejledning medfølger

Pris pr. person kr. 395

Bestil på telefon 4824 0800 eller kokke@hotelhillerod.dk.

Kan bestilles i perioder 18. november – 16. december

Bestilling ved minimum 10 kuverter. Bestilling senest 2 dage før

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk