Ring 48 24 08 00Send e-mail hotel@hotelhillerod.dk
Marineret sild – rødløg – kapers
Hjemmelavet karrysild – æg – tomat
Paneret rødspættefilet – citron – æg – rejer – karse – mayo – remoulade
Hjemmelavet hønsesalat – røget bacon – svampe
Håndlavede frikadelle med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med syltede bøgehatte
Mørbradbøffer af frilandsgris – variation af løg
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Hjemmebagt brød – smør
Menuen er kold ved afhentning og anrettet i engangsservice.
Varmevejledning medfølger
Bestil på telefon 4824 0800 eller kokke@hotelhillerod.dk.
Kan bestilles i perioder 18. november – 16. december
Bestilling ved minimum 10 kuverter. Bestilling senest 2 dage før
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk