Aktiv ferie Danmark

Book et ophold på Hotel Hillerød og kom på aktiv ferie Danmark. Hotel Hillerød er beliggende tæt på både by og natur, så du kan få det bedste fra begge verdener. Du kan enten besøge diverse kulturelle seværdigheder i Nordsjælland, eller du kan nyde den skønne og sjælfulde natur i området. Uanset hvad du er til, så får du alt hvad hjertet begærer med et ophold på Hotel Hillerød.

Aktiv ferie Danmark med kulturelle seværdigheder?

Hillerød bliver af mange betegnet som hjertet af Nordsjælland. Der er et rigt byliv med underholdning og kulturelle seværdigheder, hvilket gør Hotel Hillerød til den perfekte base, når du skal på aktiv ferie i Danmark. Du kan blandt andet opleve:

– Musik
– Teater
– Udstillinger
– Foredrag
– Sport
– Kulturelle seværdigheder

Med et ophold hos Hotel Hillerød er der hverken langt til Frederiksborg Slot og Slotshaven, ligesom der heller ikke er langt til Royal Stage, der er Nordsjællands største multihus. Du kan læse mere om seværdigheder i Hillerød her.

Aktiv ferie Danmark i den smukke natur

Hillerød er en by omringet af skov, så der er plads til at dyrke det sunde og aktive liv. Det er et fristed, hvor du kan få luft til tanker, krop og sjæl. Et ophold på Hotel Hillerød er også den oplagte base, når du skal på aktiv ferie Danmark. Året rundt kan du nemlig bevæge dig gennem landskabet ad tilrettelagte ruter og skjulte stier under trækronernes toppe. Som noget helt unik kan du bo tæt på naturskønne oplevelser, der er optaget på Unesco Verdensarv listen. Hotel Hillerød ligger nemlig ikke langt fra Jægersborg Dyrehave, Store Dyrehave og Gribskov, hvor du kan se det jagtvej-system, som Christian V anlagde i 1680’erne for at drive parforcejagt. Medbring egen cykel eller kontakt Nordkystens Cykeludlejning. Herunder kan du finde inspiration til forskellige cykelruter:

– Cykelruter i Nordsjælland: Cykelruter Nordsjælland
– Lav dine egne ruter i lokalområdet: Denmarkbybike
– Mountainbikeruter: Ontrail

Har du nogen spørgsmål til et ophold hos Hotel Hillerød eller mangler inspiration til aktiv ferie Danmark, så tøv ikke med at kontakt os på telefon +4548240800 eller send en mail til hotel@hotelhillerod.dk.

Switch The Language