+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Vi har tre typer værelser

I indretningen af vores 113 værelser har vi lagt vægt på kvalitet og funktionalitet. Værelserne er forskellige i deres udformning, så vi kan tilbyde dig et optimalt værelse, hvad enten du er her i forretningsøjemed, på familierejse eller udstationeret.
premier værelse nyt

Premier

Vores 73 premier værelser har alle brus/toilet, hårtørrer, sæbe/shampoo og bodylotion, TV (satellit),  telefon, minibar, el-kedel og gratis kaffe/te faciliteter. 15 værelser har “lille køkken” og 62 med egen terrasse. 16 af vores premier værelser kan tilpasses op til 4 personer.

superior_dobbelt

Superior

Vores 38 superior værelser er alle holdt i moderne varme farver og alle med brus/toilet, sæbe/shampoo og bodylotion, hårtørrer, strygejern og strygebræt, TV, telefon, minibar, el-kedel og gratis kaffe/te faciliteter. Alle superior værelser er med king size seng, ikke-ryger og air-conditioned. Kæledyr er ikke tilladt.

suite_1

Suite

Vores 2 suiter er holdt i moderne varme farver . Suiterne består af en stor stue med mødefaciliteter, samt stort soveværelse med altan. Badeværelse med brus/toilet, badekar, sæbe/shampoo og bodylotion og hårtørrer. Begge suiter er med queen-size seng, ikke-ryger og air-conditioned. Kæledyr er ikke tilladt.