+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Velkommen til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

På Hotel Hillerød kommer vi dig i møde. Du kan kende os på vores store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. Vi tager vores værtskab alvorligt uden at være alvorlige. Når du bor og spiser hos os, sætter vi en stor ære i at hjælpe dig med at finde frem til alt det, du ikke vidste, du gerne ville opleve. Derfor er vi tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi bor i hjertet af det grønne Nordsjælland. Vores spor fører dig fra datidens barokhistorie til nutidens moderne aktiviteter. Vi er opgivet af prægtige skove, kongelige slotte og stolte jagttraditioner, og vores by lokker med shopping, søer og sportsruter. Byen og vores natur har inspireret os. Derfor har vi skabt vores egen landsby på hotellet med snoede alléer, grønne planter og solskinsstråler. Vores værelser rummer overnatningsmuligheder for både familier, forretningsforbindelser og forelskede par.

I vores Restaurant krydderiet sætter vi en stor ære i at præsentere dig for de bedste råvarer. Om sommeren plukker vi jordbær på naboens marker, og udenfor vores vinduer dyrker vi vores egne krydderurter. Glæden for mad og vores faglige engagement er med til at gøre vores restaurant til byens bedste. Og du behøver ikke at bo hos for at spise hos os.

Praktisk info

Dansk morgenmadsbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmeladet müsli, blødkogte æg, hjemmelavet nordisk grød, kaffe/te, økologisk juice.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og til aften kl. 18.00 – kl. 22.30. Køkkenet lukker kl. 21.30. Søndage lukket.

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

I sommermånederne kan du leje cykler i receptionen og komme ud i det blå og se bl.a. den skønne natur som omgiver os.

Booking

Vores booking foregår gennem TouristOnline.
Et nyt vindue vil åbnes hvor bookingen kan gennemføres.

Send en forespørgsel