+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Velkommen til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

Hotel Hillerød er et 4-stjernet og anderledes hotel med en funktionel indretning, et engageret og uformelt personale, der skaber hyggelige og mindeværdige oplevelser for dig. Med en central placering i Hillerød er vi beliggende i hjertet af Kongernes skønne Nordsjælland.

Hillerød er en historisk perle, hvor fortid og nutid smelter sammen i seværdigheder, kultur, natur og shopping-muligheder.
Oplev vores egen Restaurant krydderiet, hvor det enkle og originale nordiske køkken suppleres med duftindtryk af friske krydderurter.

Praktisk info

Skandinavisk morgenmadsbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og til aften kl. 18.00 – kl. 22.30. Køkkenet lukker kl. 21.30. Søndage lukket.

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Booking

Vores booking foregår gennem TouristOnline.
Et nyt vindue vil åbnes hvor bookingen kan gennemføres.

Send en forespørgsel

Kontakt os

Vi er klar til at modtage din henvendelse og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.