+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Velkommen til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

Hotel Hillerød er et 3-stjerner superior og anderledes hotel med en funktionel indretning, et engageret og uformelt personale, der skaber hyggelige og mindeværdige oplevelser for dig. Med en central placering i Hillerød er vi beliggende i hjertet af Kongernes skønne Nordsjælland.

Hillerød er en historisk perle, hvor fortid og nutid smelter sammen i seværdigheder, kultur, natur og shopping-muligheder.
Oplev vores egen Restaurant krydderiet, hvor det enkle og originale nordiske køkken suppleres med duftindtryk af friske krydderurter.

Praktisk info

Skandinavisk morgenmadsbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmeladet müsli, blødkogte æg, nordisk grød, kaffe/te, økologisk juice.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og til aften kl. 18.00 – kl. 22.30. Køkkenet lukker kl. 21.30. Søndage lukket.

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Booking

Vores booking foregår gennem TouristOnline.
Et nyt vindue vil åbnes hvor bookingen kan gennemføres.

Send en forespørgsel