+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Dansk knoldselleri med blåmuslinger og urter på sifon - kr. 95,00

Foie fras terrine med tørrede frugter og sprød brioche - kr. 95,00

Sprøde salater med hvedekerner fra Mangholm, kål, løg og vinegrette – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus med bagte rodfrugter, friske urter og svampecreme - kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med bagte rodfrugter, friske urter og svampecreme - kr. 260,00 /350 gr. Rib eye kr. 320,00

Lam fra Mangholm med gule beder, fennikel crudité og hvidløgscreme - kr. 235,00

Torsk i sennepsfløde med vinterens kål, bacon og syltede løg - kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Braiseret ananas med galange rod, stjerneanis og vanilje - kr. 95,00

Kastanjer og mørk Valrhorna chokolade i duet - kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00