+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Danske hvide asparges med urter fra haven, rejer og æggecreme – kr. 95,00

Røget makrel med hvidløg, tomat og skilt fløde – kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky – kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky – kr. 260,00 /350 gr. Rib eye kr. 320,00

Stegt vildtkølle med asparges og havesyrecreme – kr. 225,00

Stegt multe med variation af ærter – kr. 235,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Danske jordbær fra Vejborggaard med vanilje, fløde og honning is – kr. 95,00

Danske rabarber med vhid chokolade – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter – kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00