+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Moules marine med friske krydderurter og dampede julienne-urter – kr. 95,00

Charcuteriplatte med diverse pølser, andelivermousse og parmaskinke – kr. 95,00

Dansk kålsalat med grillet æble, syltede løg, ristede hasselnødder og peberrodssne – kr.85,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med bagt tomat, broccoli, whiskysauce og frisk persille – kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med bagt tomat, broccoli, whiskysauce og frisk persille – kr. 260,00/350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Hvidvinsdampede rødspættefileter med blomkålspuré, sprød crudité, fumé og urteolie – kr. 235,00

Braiseret lammeskank fra Vibygård med sellerimos, syltede beder, kanel og timian – kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Anispocheret pærer med lakridsparfait, sirup, kørvel og sprød knas – kr. 95,00

Restaurant krydderiets eksotiske dessert i vinterkulden – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00