+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Saltet torsk med danske tomater og bitre salater – kr. 95,00

Græskarsuppe med grillet græskar, jomfruhummer og ristede kerner – kr. 95,00

Sprøde salater, friske krydderurter og sprøde cruditeér vendt i vinegrette – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med brændt kål, danske majs og kalve glace – kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med brændt kål, danske majs og kalve glace – kr. 260,00 /350 gr. Rib eye kr. 320,00

Pocheret poussin med Gråsten æbler, kantareller, squash og svampecreme – kr. 225,00

Helstegt skærising med hestebønner, syrnet kål og persillecreme – kr. 235,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Creme brûlée med lavendel, friske brombær og sorbet – kr. 95,00

Chokoladedrøm med espresso og sprød marengs – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter – kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00