+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Fermenteret og dampet asparges med skinke, chips og sprød crudité – kr. 95,00

Meunierestegt hornfisk med sennep, rugflager og radiser – kr. 95,00

Sprøde salater med hvedekerner fra Mangholm, kål, løg og vinegrette – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med spæde forårsurter, små kartofler og ramsløgscreme – kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og ramsløgscreme

Variation af sommerbuk med rabarber, pommes fondant og brombærsky – kr. 235,00

Meunierestegt makrel med grønne jordbær, broccoli og spæde løg – kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Rabarberkompot på egne rabarber med hvid chokolade, marengs og sprød crudité – kr. 95,00

Danske jordbær med fløde, appelsin og kørvel – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00