+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Hvide asparges med skummet fløde, persilleolie og sprøde cruditéer - kr. 95,00

Nye kartofler med rejer, agurk og røget mayonnaise - kr. 95,00

Sprøde salater med hvedekerner fra Mangholm, kål, løg og vinegrette – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med spæde forårsurter, små kartofler og kalveglace - kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og kalveglace

Poussin med aspargesbroccoli, grønne asparges og persillesauce - kr. 235,00

Bygotto med jomfruhummer og krydderurter fra egen have - kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Rabarbertærte med smuldre dej og crème fraiche iscreme - kr. 95,00

Havens mynte med lime og rørsukker - kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00