+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Carpaccio af krondyr fra Klosterhedens vildt med tørret æggeblomme, unika ost og røget emulsion – kr. 95,00

Cremet torskefumé med syæltede svampe, trøffel og øørred rogn – kr. 95,00

Salat med dansk kål i cremet dressing, syltede urter, sprøde croutons og vagtelæg – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med smørstegte hvidløg, røget bacon og knust kartoffel – kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med smørstegte hvidløg, røget bacon og knust kartoffel – kr. 260,00/350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Hvidvinsdampet Nordsølaks med danske bønner, spinatflan og hollandaise – kr. 235,00

Dansk Gastrokalv med stegte kantareller, savojkål og spæde løg – kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Portvins pocherede blommer med Valrhona chokolade og sprød marengs – kr. 95,00

Vanilje Creme brûlée med havtorn gel og appelsin iscreme – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00