+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Lyssej i mosaik med variation af jordskokker, sprød malt og feldsalat – kr. 95,00

Hønse consommé med kyllingeskind, estragon og æbler – kr. 95,00

Dansk kålsalat med grillet æble, syltede løg, ristede hasselnødder og digekrone – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med danske gulerødder i variationer og sauce Bordelaise – kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med danske gulerødder i variationer og sauce Bordelaise – kr. 260,00/350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Stegt torsk med græskarkerner, syltede græskar, kartoffel puré og græskar skum – kr. 235,00

Stegt andebryst med pak choi, grønkål, skorzonerrødder og appelsin sky – kr. 230,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Æblekompot på Belle de Boskoop med hvid chokolade, calvados og makroner – kr. 95,00

Restaurant krydderiets mokka dessert med chokolade – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Danske oste med syltede frugter og hjemmelavet knækbrød - kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00