+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen
Krydderiet

A la carte, aftenkort

Forret

Røget asparges og skaldyr i cremet velouté – kr. 95,00

Terrin af confiteret svineskank og foie gras med æblekompot – kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg – kr.75,00 (tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

 

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag - Kr. 150,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegt gulerødder og cremet persillesauce – kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegte gulerødder og cremet persillesauce – kr. 260,00 /350 gr. Rib eye kr. 320,00

Skindstegt rødfisk med baconsifon, ærter og friske urter fra haven – kr. 225,00

Råbuk i to variationer med rabarber, vanilje og spøde løg – kr. 235,00

3 retters menu

3 retter frit valg fra menukort - Kr. 385,00

med Rib eye – Kr. 410,00 / Kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)

Dessert

Creme Brûlée med forårets spæde urter – kr. 95,00

Ferskenfromage med vanilje iscreme og hindbærsauce – kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert - kr. 75,00

Udvalgte oste med garniture – kr. 100,00

Kaffe og sødt – kr. 60,00