+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aften servering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30

(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg skifter hver dag.

Forret

Røget asparges og skaldyr i cremet velouté kr. 95,00

Terrin af confiteret svineskank og foie gras med æblekompot kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg (tilvalg til hovedret kr. 35,00 ) kr.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegte gulerødder og cremet persillesauce kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegte gulerødder og cremet persillesauce kr. 260,00 /350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Skindstegt rødfisk med baconsifon, ærter og friske urter fra haven kr. 225,00

Råbuk i 2 variationer med rabarber, vanilje og spæde løg kr. 235,00

Dessert

Creme Brûlée med forårets spæde urter  kr. 95,00

Ferskenfromage med vanilje iscreme og hindbær sauce kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag. kr. 150,00

Kaffe og sødt kr. 60,00

3 retter frit valg fra menukort

Kr. 385,00 med Rib eye kr. 410,00 /kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)