+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aften servering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30

(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg skifter hver dag.

Forret

Saltet torsk med danske tomater og bitre salater kr. 95,00

Græskarsuppe med grillet græskar, jomfruhummer og ristede kerner kr. 95,00

Sprøde salater, friske krydderurter og sprøde cruditeér vendt i vinegrette (tilvalg til hovedret kr. 35,00 ) kr.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med brændt kål, danske majs og kalve glace kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med brændt kål, danske majs og kalve glace kr. 260,00 /350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Pocheret poussin med Gråsten æbler, kantereller, squash og svampecreme kr. 225,00

Helstegt skærising med hestebønner, syrnet kål og persillecreme kr. 235,00

Creme brûlée med lavendel, frisk brombær og sorbet  kr. 95,00

Chokoladedrøm med espresso og sprød marengs kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag. kr. 150,00

Kaffe og sødt kr. 60,00

3 retter frit valg fra menukort

Kr. 385,00 med Rib eye kr. 410,00 /kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)