+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aften servering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30

(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg skifter hver dag.

Forret

Danske hvide asparges med urter fra haven, rejer og æggecreme kr. 95,00

Røget makrel med hvidløg, tomat og skilt fløde kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg (tilvalg til hovedret kr. 35,00 ) kr.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky kr. 260,00 /350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Stegt vildtkølle med asparges og havesyrecreme kr. 225,00

Stegt multe med variationer af ærter kr. 235,00

Danske jordbær fra Vejborggaard med vanilje, fløde og honning is  kr. 95,00

Danske rabarber med hvid chokolade kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag. kr. 150,00

Kaffe og sødt kr. 60,00

3 retter frit valg fra menukort

Kr. 385,00 med Rib eye kr. 410,00 /kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)