+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aften servering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30

(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg skifter hver dag.

Forret

Cremet ærtesuppe med letrøget kammusling og ærter fra Mangholm kr. 95,00

Pocheret havtaskekæber med radiser, danske agurker og agurkecreme kr. 95,00

Sprøde salater, friske krydderurter og sprøde cruditeér vendt i vinegrette (tilvalg til hovedret kr. 35,00 ) kr.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med øko grønsager fra Mangholm, duchesse og kalvesky kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med øko grønsager fra Mangholm, duchesse og kalvesky kr. 260,00 /350 gr. Rib Eye kr. 320,00

Bagt torskeryg med hummercreme, danske tomater og sprøde løg kr. 225,00

Langtidsstegt svinebryst med honning og sennep, små beder og fennikel kr. 235,00

Rødgrød-med-fløde, lokale bær fra Vejborggaard og Unika fløde essens  kr. 95,00

Mazarin med chokolade og citron kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag. kr. 150,00

Kaffe og sødt kr. 60,00

3 retter frit valg fra menukort

Kr. 385,00 med Rib eye kr. 410,00 /kr. 470,00

(Kokkens valg undtaget)