+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Fisk- og skaldyrsbuffet lørdag d. 27. februar 2016 kl. 18.00

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet byder velkommen til en aften med “Havets guld”.

Lørdag d. 27. februar 2016 kl. 18.00

I Restaurant krydderiet  er alle vores kokke uddannet under verdensmesteren i fisk og skaldyr Jan Pedersens gastronomiske ledelse. Oplev den nye generation af kokke folde sig ud i kunsten “Havets guld”

Minimum 20 forskellige fisk og skaldyrs retter på buffeten:

Kammusling med gele

Krabbeklør og citron

Dampet muslinger med hvidløg

Kold hummer shot

Stenbidderrogn

og meget meget mere.

Pris pr. cov. kr. 349,00

Overnatning i enkeltværelse inkl. fisk og skaldyrsbuffet og dansk morgenmad kr. 900,00

Overnatning i dobbeltværelse inkl. fisk og skaldyrsbuffet og dansk morgenmad kr. 1200,00

Send en forespørgsel