+45 4824 0800hotel@hotelhillerod.dk
daen

Fisk- og skaldyrsbuffet lørdag d. 14. marts 2015 fra kl. 18.00

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet byder velkommen til en aften med “Havets guld”.

Lørdag d. 14. marts 2015 fra kl. 18.00

I Restaurant krydderiet  er alle vores kokke uddannet under verdensmesteren i fisk og skaldyr Jan Pedersens gastronomiske ledelse. Oplev den nye generation af kokke folde sig ud i kunsten “Havets guld”

Minimum 20 forskellige fisk og skaldyrs retter på buffeten:

Kammusling med gele

Krabbeklør og citron

Dampet muslinger med hvidløg

Kold hummer shot

Stenbidderrogn

og meget meget mere.

Pris pr. cov. inkl. ½ flaske hvidvin kr. 450,00

Overnatning i enkeltværelse inkl. fisk og skaldyrsbuffet og morgenmad kr. 950,00

Overnatning i dobbeltværelse inkl. fisk og skaldyrsbuffet og morgenmad kr. 1400,00

Send en forespørgsel

Kontakt os

Vi er klar til at modtage din henvendelse og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.